Voimavaroja yrittäjyyteen

Voimavaroja Pirkanmaan startup-pajan yrittäjille

Asiakkaamme Pirkanmaan TE-toimisto ja ValmennusMajakka järjestävät tuoreille yrittäjille Startup-paja Pirkanmaa -nimistä noin puolivuotista yrittäjyystaitojen täydennyskoulutusta. Less Miserables on valmentanut startup-pajan yrittäjiä jo neljässä Pirkanmaan Startup-paja -ryhmässä aiheena yrittäjän voimavarat. Valmennusten tavoitteena on oivalluttaa osallistujia osallistavia menetelmiä käyttäen löytämään voimavaroja omaan yrittäjyyteen sekä tulevaisuuteen omien onnistumisten ja vahvuuksien kautta.

Startup-pajan yrittäjien mielestä työpajassa antoisaa on ollut hyvä, rauhallinen ja leppoisa ilmapiiri, jossa pystytään avoimesti keskustelemaan. Pari- ja ryhmätyöskentelyä sekä dialogia on pidetty hyvinä menetelminä.

Oivalluksia yrittäjät löysivät omasta itsestä sekä siitä miten muut näkevät ja miten itse itsensä näkee. On oivallettu, että yrittäminen kertyy pienistä asioista. Startup-pajan yrittäjät suosittelevat Less Miserablesin työpajaa muillekin, koska se innostaa, herättää ajatuksia ja sisältää hyviä asioita.

Oivalsin, että oman työn onnistumisen ja tavoitteiden toteutumisen jatkuva arviointi on tärkeä.

– Henriikka Tattari, GastroKamu

Työpajassa oli tosi leppoisa ja rauhallinen ilmapiiri. Oivalsin, että kaikista meistä löytyy voimavaroja vaikka mihin. Suosittelen työpajaa muillekin, koska se pistää ajattelemaan. Kerron teistä eteenpäin verkostossani.

– Mika, DealScope Oy

Tämäntyyppinen toiminta innostaa!

– Rami Katajisto