ilonpalautuksia

Ilonpalautuksia ja työyhteisötaitoja

5.1.2016 Kirjoittaja:

Hyvää alkanutta vuotta 2016! Viime vuosi oli sopivasti työntäyteinen ja nyt on aika aloittaa uutta. Yhteistyökumppanini, Hehku visual:in Johannan kanssa olen vienyt yhteistä projektiamme eteenpäin, ja sen ensimmäinen osa, Ilonpalautuksia-e-kirja, on vihdoin julkaistu. Ilonpalautuksia kokoaa menestyvän työyhteisön tärkeimmät työkalut visuaalisesti ja kiteytetysti ”yksiin kansiin”. Visuaalisella kielellä kerrottuna ja innostavilla työelämän esimerkeillä höystettynä paljastamme siinä menestyvän yhteisön salaisuudet.

Vuoden vaihtumisen yhteydessä on aina hyvä hetki pysähtyä ja pohtia, mitä on tapahtunut ja mitä kohti seuraavaksi suunnataan. Allekirjoittanut ainakin säätää omia tavoitteitaan näin alkuvuodesta. Siihen liittyen voisi sinullekin olla iloa e-kirjan toisen teeman kuvan yksilön kehittymisen polusta.

Jos haluat kehittää yhteisösi toimintaa tulokselliseksi ihmislähtöisesti, tässä on työkalu sinulle:

Ilonpalautuksia-e-kirjan aiheita muuten käsitellään alkuvuodesta Tampereen seudun työväenopistossa tarjoamillani kursseilla hyvistä työyhteisötaidoista ja valmentavasta otteesta ryhmänohjauksessa. Alla näet lisätietoa kursseista. Niistä saa myös vinkata eteenpäin tietoa ja taitoa kaipaaville. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

HYVÄT TYÖYHTEISÖTAIDOT (2109010)

Maksuton yleisluento ke 20.1.2016 klo 18.00-20.15

Paikka: Koulutuskeskus Valo, 1061, Ylöjärvi

Mistä on hyvä työyhteisö tehty? Mistä kannustava ja innostava ilmapiiri syntyy? Mitä taitoja tarvitset esimiehenä tai alaisena? Tutustumme kukoistavan työyhteisön rakennusaineisiin. Esimerkkien ja harjoitusten avulla saamme intoa ja työkaluja positiiviseen muutokseen arjessa.

HYVÄT TYÖYHTEISÖTAIDOT (230912)

La 30.1. ja 13.2.2016 klo 11.00-16.00

Kurssimaksu: 27,00 €

Paikka: Ylöjärven Yhtenäiskoulu, C127

Mistä on hyvä työyhteisö tehty? Kaipaatko muutosta työyhteisöösi tai oletko juuri siirtymässä työelämään tai uusiin tehtäviin? Innostavassa ja osallistavassa työpajassa jaetaan ja saadaan näkemyksiä ja toimintamalleja yhteisölliseen, hyväksyvään ja innostavaan tapaan toimia työyhteisössä sekä keinoja hyvän työkulttuurin luomiseen. Esimies- ja alaistaidot, dialogisuus, rakentava vuorovaikutus, vahvuuksien tunnistaminen, erilaisuuden arvostaminen ja palautetaidot teemoina. Sisältää alustuksia ja harjoituksia.

VALMENTAVA OTE RYHMÄNOHJAUKSESSA (21016)

La 12.3.2016 klo 11.00-16.00

Kurssimaksu: 20,00 €

Paikka: Sampola, 404

Älä kangistu kaavoihin, tule tutustumaan oppimisen ja ryhmässä toimimisen innostaviin ja oivalluttaviin menetelmiin. Tarjolla työkaluja osallistavien ja toiminnallisten menetelmien ohjaukseen.

Ilmoittautumaan pääsee täältä. Ja tästä näet vielä Tampereen seudun työväenopiston kevään 2016 kurssien koko tarjonnan.

Ilontäyteistä alkuvuotta toivottaa

Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *